Better Call Saul - säsong 3

 
 
Tänkte ge några korta tankar om den tredje säsongen av Better Call Saul som jag såg klart för ett tag sedan. Just nu rullar säsong fyra med ett avsnitt som publiceras på Netflix varje vecka.
 
Är det någon av er som har sett de tre säsongerna? Om inte, kan ni ändå lugnt läsa vidare. Eftersom det var cirka hundra år sedan jag såg de första sju avsnitten av säsong tre, vet jag inte hur korrekt jag kan återge min uppfattning så här i efterhand. Jag vill minnas att den första halvan var seg, men samtidigt var den tredje säsongen den hittills mest underhållande. Det långsamma tempot är nästan seriens signum och på något konstigt sätt gör det inte så himla mycket skada. Plötsligt kan det nämligen hända väldigt avgörande saker inom loppet av en kort tid. Det hände till exempel i den tredje säsongens femte avsnitt, som får sägas vara seriens bästa till dags dato. Säsongens minus är hela storyn med Mike - tyvärr! Han hade kunnat vara så mycket mer intressant men jag bryr mig inte det minsta om vad som händer med honom. Han är dock oumbärlig eftersom det är genom honom vi återigen får bekanta oss med Breaking Bad-skurken Gus Fring. Kom ihåg att Better Call Saul utspelar sig före Breaking Bad! 
 
Seriens plus är definitivt Jimmy men den här säsongen har även Kim varit en karaktär att räkna med. Om jag kommer att fortsätta titta? Absolut! Det är förresten ännu bättre foto i Better Call Saul än vad det var i Breaking Bad - det säger ganska mycket. Serien har 8.7/10 i betyg på IMDB.
 
Bildkälla/Image source: Elite Daily











Kom ihåg mig?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype