Och vinnarna är...

Min gissning var: Leonardo DiCaprio
Hade jag rätt?: Ja
 
Min gissning var: Tom Hardy
Hade jag rätt?: Nej
 
Min gissning var: Spotlight
Hade jag rätt?: Ja
 
Min gissning var: Room
Hade jag rätt?: Nej
 
Min gissning var: Jennifer Jason Leigh
Hade jag rätt? Nej, men jag hejade på rätt
 
Min gissning var: The Danish Girl
Hade jag rätt?: Nej
 
Min gissning var: The Hateful Eight
Hade jag rätt?: Ja
 
Min gissning var: Mad Max: Fury Road
Hade jag rätt?: Ja
 
Min gissning var: The Revenant
Hade jag rätt?: Nej
 
Min gissning var: Brie Larson
Hade jag rätt?: Ja
Min gissning var: The Revenant
Hade jag rätt?: Nej
 
 Min gissning var: The Revenant
Hade jag rätt?: Ja
Antal gissningar: 12
Antal rätt: 6
Slutsats: 50% rätt + hejade på en rätt person
 
Vill ni se alla resultat, klicka här
 

Oscarsgalan i natt - mina vinnarkandidater

 
 
 
Jag tog inte med alla kategorier utan de jag tyckte var mest intressanta, både för mig och för er att läsa. Facit kommer ju under natten så jag uppdaterar med ett inlägg i morgon. Själv kommer jag sitta bänkad framför Aftonbladets sändning nu under natten. Hoppas att ni som tittar får en trevlig kväll och att era favoriter vinner! Hur ser era gissningar ut när det gäller vinnarna?
 

En seriedoldis med Ryan Reynolds

Bildkälla/Image source: pinterest
 
Eftersom jag såg Deadpool igår så började jag googla Ryan Reynolds i syfte att skriva ett recensionsinlägg. Till min förvåning snubblade jag över den här serien som jag aldrig har hört talas om! Serien heter Two Guys, A Girl and a Pizza Place, eller Tre vänner och en pizzeria på svenska, och är en komedi med bland annat Ryan Reynolds, Traylor Howard (Mina jag & Irene), Nathan Fillon (Castle), Jillian Bach (Julie & Julia) m.fl. 
 
Bildkälla/Image source: avclub
 
Jag har inte hunnit kolla in denna serie men det är ett tips för er alla som vill upptäcka något nygammalt att underhålla er med en söndag som den här! Den verkar nämligen ha fått mycket bra recensioner och tydligen ska det ha varit Ryan Reynolds genombrott. Hans karaktär ska dessutom påminna något om Barney Stinson, men huruvida det stämmer kan jag inte uttala mig om. 
 
Serien sändes mellan 1998-2001 och har totalt 4 säsonger med 81 avsnitt. Den handlar om tre vänner i 20-årsåldern som delar en lägenhet i Boston, studerar och jobbar på en pizzeria. Pete är den neurotiska arkitektstudenten som har en förälskelse i Jennifer, Berg är den avslappnade pre-med-studenten och Sharon är en tuff tjej med en mjuk insida (haha, så himla poetiskt).
 
Har du hört talas om den här serien förr, eller rentav sett den? Kommentera gärna!
Bildkälla/Image source: Jenniferwestfeldt
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype