Wildest Dreams

I'm back from The City! New York har varit fantastiskt och jag känner mig laddad och redo inför en magnifik höst som väntar. I New York har jag gjort det mesta som man bör göra: strövat runt och haft picknick i Central Park, åkt upp i Empire State Building, gått så långt att mina fötter nästan trillat av, ätit Red Velvet cupcake, ätit annat gott, andats in den fräscha New York-luften, druckit Cosmopolitans (och vodka sour) på en rooftop bar, shoppat, åkt gul taxi, pratat med spännande New York-bor som visat sig vara de trevligaste människor jag har träffat och så har jag givetvis insupit varje ögonblick så att det ska finnas välbevarat inom mig. Min väninna såg Anne Hathaway när vi mötte henne på ett övergångsställe vid Macy's och dessutom joggade en superkänd manlig skådis förbi oss vid Jackie Onassis Reservoir i Central Park! Min väninna kommer inte på hans namn och jag såg inte hans ansikte tydligt nog för att kunna avgöra vem det är (såg bara hans profil efter att han joggat förbi och stannat en bit bort) men min väninna beskriver honom som objektivt snygg, väldigt känd, medverkar ofta i romantiska komedier, har ofta roller som en omtyckt familjefar och var mer aktuell för några år sedan. Några gissningar? Det är inte Bradley Cooper eller Ryan Reynolds men någon liknande.
 
Nu väntar en oerhört spännande seriehöst och jag är så laddad! Det gjordes så mycket reklam för alla nya serier på Times Square, och allra mest promotat var Blood and Oil. Jag har blivit väldigt sugen på att se den! Den har premiär den 27 september i USA.
 
Igår var det även dags för MTV VMA som jag inte har hunnit spana in då jag satt på flyget just då. Det är alltid ett stort och spännande event, och att Miley Cyrus var årets värd gör det hela ännu mer lockande.
 
Jag tänkte avsluta det här inlägget med Taylor Swifts nya musikvideo. På flygplanet tittade jag på The Longest Ride med bland annat Scott Eastwood och eftersom han är med i musikvideon så tycker jag att det passar bra att visa det här på bloggen. Jag spådde för något år sedan att han skulle bli nästa stora stjärna och det verkar ju bli så! 
 

Liten update om planer för bloggen

Bildkälla/Image source: We Heart It
 
Hej ni tappra läsare som tittar in här trots att uppdatering inte sker så ofta. Det har varit sommar, det har varit jobb och serierna jag ser är enbart några få. Det är bara Pretty Little Liars och Teen Wolf som jag följer som är aktuella, annars är det mest små maratonprojekt med gamla serier (Twin Peaks, Parks and Recreation m.fl.) som jag har "jobbat" med i sommar. Så är det ju, på sommaren vill man njuta av allt annat som finns att erbjuda, när hösten och vintern kryper på så är det hur mysigt som helst att sitta ihopkurad inomhus framför det späckade utbudet av höstserier. Misströsta därför inte om ni vill se bättre uppdatering, det kommer!
 
Under nästa vecka så sker något väldigt spännande för min del: Jag ska åka till New York! Vilken bättre film- och seriestad finns det här i världen? Jag har små äventyr planerade till kända SATC- och How I Met Your Mother-platser. Visserligen är det mesta i How I Met Your Mother påhittade platser (MacLaren's Pub, the Arcadian m.m.) men Empire State Building är ju inte det, så kanske står jag och pratar och klappar henne precis som Ted...! 
 
Det skulle vara så kul att få lite tips från er läsare, både ni som har varit i New York och ni som vill åka dit, om platser, caféer, föreställningar eller vad som helst som man bara måste se!

IMDB - TOP 250 TV-SERIES

Hej alla serieälskare!
 
IMDB har kommit med mycket glada nyheter för alla oss som tycker att det här med TV-serier är grymt. IMDB har ju sedan länge haft en lista med de topp 250 bästa filmerna någonsin. En utmärkt lista att kika in om man är sugen på att se en gammal klassiker en lördagkväll. Något som har saknats är dock en motsvarande serielista men hör och häpna - nu ligger en sådan ute! Om man inte ser sin favoritserie på listan så kan man hjälpa till att uppdatera den genom att rösta. Listan är alltså framtagen med hjälp av alla användares röster. Så, vilka är de fem bästa serierna någonsin enligt IMDB:s nya lista? I topp fem hittar vi The Wire som enligt många är tidernas bästa serie. Här har den "bara" fått en femteplats. Det är definitivt en serie jag vill se i framtiden. På plats nummer fyra hittar vi (föga förvånande) Game of Thrones, som ju kan sägas ha blivit en ny klassiker. GOT tillhör mina favoritserier, definitivt. På tredjeplats hittar vi mitt älskade Breaking Bad. Jag tror nog att BB tillhör min "topp tre"-lista också. På andra plats hittar vi en serie som nog har fått sin höga ranking på grund av sina många tittare. Det är ju mer en dokumentärserie men sådana räknas ju också - det är alltså Planet Earth jag pratar om. På första plats ligger en serie som jag aldrig har sett. Visst har jag hört talas om den, men att den skulle vara världsbäst har jag inte haft en susning om. Det är Band of Brothers. Har ni sett den? Är den så fängslande som betyget antyder?
 
 
Om någon kritk ska riktas mot den här listan så är det att jag anser att den borde ha delats in i dokumentärer och vanliga TV-serier. 
 
Ni hittar listan HÄR.
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype