Recension: Home Again

 
Titel: Home  Again
År: 2017
Genre: Romantisk komedi, drama
Skådespelare: Reese Witherspoon, Candice Bergen, Michael Sheen, Pico Alexander, Jon Rudnitsky, Nat Wolff m.fl.
Betyg på IMDB: 5.7/10
Mitt betyg: 5/10
 
Handling
En ensamstående mamma flyttar till Los Angeles och hennes liv plötsligt får en helvändning när tre unga killar flyttar in i hennes gästhus.
 
artisticfangirl:
“Pico Alexander as Harry
→ Home Again (2017)
”
 
Recension
Jag har väntat läääänge på att se Home Again. Reese Witherspoon la upp något inlägg på instagram för evigheter sedan och som ett fan av det arbete hon gör, blev jag givetvis intresserad. Hon har ju ett eget produktionsbolag där mycket av fokus ligger på att porträttera kvinnor mer verklighetstroget i filmer. Just den här filmen är inte en produkt av det här bolaget, och det blir rätt tydligt när man tittar på det här verket av Hallie Meyers-Shyer.
 
Det är verkligen en mysig film men det mesta som visas är väldigt långt från verkligheten. Det märks att mycket av ansträngningen har gått åt till att göra männen raka motsatsen till de empatilösa varelser som ofta förekommer i filmer. Det går nästan överstyr, för dessa killar är alltid glada, schyssta lyssnare som hjälper till med det mesta. En sockersöt utopi. Det är egentligen inget som är direkt obehagligt i filmen och det förekommer inte så många problem. Det enda som egentligen styr dramaturgin är huvudkaraktärens inre känsloliv - vilket förvisso kan utgöra en hög igenkänningsfaktor hos publiken.
 
Eftersöker man en trevlig romantisk komedi utan för mycket drama är Home Again ingen dålig idé. Varning för hög mysfaktor i slutet.
 
Bildkällor/Image sources: IMDBi-enyay.


Felicia    •     •   http://frokentv.se

Tyckte den var fruktansvärd :/ hehe

Svar: Så pass! Haha!
seriereflektioner.blogg.se

Film&serier bloggen    •     •   http://filmandserier.blogg.se

Det var en helt okej film, mysig som du skriver, men inget mer än så!

Svar: Precis så!
seriereflektioner.blogg.se


Kom ihåg mig?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype