Kommande på Netflix

Trailer-fredag! 🌈 Vilken serie eller film är du mest taggad på? 
Jag tycker den tyska serien verkar fett obehaglig men bra! Annars är jag mest taggad på Mindhunter tror jag.
 
 
Det går bra för Netflix nu - riktigt bra, skulle man lätt kunna påstå. Bolaget hade räknat med fem miljoner nya användare under sista kvartalet av 2016 - de fick sju miljoner. Under 2017 kommer Netflix satsa 52 miljarder kronor på 1000 timmar egenproduktion. 🎉 Förstår vi ens hur mycket pengar det är?! Det finns säkerligen enorma summor att inhämta på oss serie- och filmtittare och Netflix kommer fortsätta pumpa ut bra material. Enjoy!


Felicia    •     •   http://frokentv.se

den tyska verkar bra men har lite svårt för serier/filmer som är på ett språk jag inte fattar, alltså att man måste läsa texten hela tiden sååå serien ifråga måste liksom vara extremt bra om jag ska titta :) sooo maybe. The discovery (antar att det är en film?) verkar rätt bra. Mindhunter verkar bra, så ska kolla in den alla fall :D. Personen bakom glow är samma som gör Orange is the new black så lär nog se den också.

Svar: Ah okej, lite samma gäller för mig också men när det är språk jag vill lära mig så brukar det vara kul att titta :) men tyska är svårt! Haha. Discovery är en film! Jag har ingen aning om vad Glow kommer handla om men det finns nog möjlighet till att den kommer ha snygga effekter i alla fall :D
seriereflektioner.blogg.se

Katrine Larsson    •     •   http://serieexecutioner.blogg.se/

Jag såg warm bodies med Nicholas Hoult för ett tag sedan, hade inte en aning vem han var där. Men efter att ha sett den filmen tycker jag att jag "ser" honom överallt, haha. Och serien Sand Castel som han är med i verkar ju bra.

Svar: Ja! Han blev ju först känd genom filmen About a Boy med Hugh Grant och därefter den brittiska ungdomsserien Skins och efter det har han gjort en massa, bland annat är han ju med i filmen Mad Max. Hans karriär har gått som på räls! Den nya serien kan bli bra också! :)
seriereflektioner.blogg.se

Elsa    •     •   http://www.gillafilm.se

Helt otroligt hur stort Netflix faktiskt har blivit! Svårt att fatta att det gått så fort. Inte mig emot dock, jag är en stor netflix-addict :)

Svar: Det har sannerligen gått fort, nu när du säger det! Tittar du mest på serier eller på film på Netflix? :)
seriereflektioner.blogg.se

Elsa    •     •   http://www.gillafilm.se

Lite sent svar här men, jag skulle nog säga serier. Tycker deras filmutbud har blivit mycket bättre den senare tiden men när jag började med Netflix tyckte jag deras filmutbud var helt kasst! Då valde jag hellre C-More som jag tycker är mycket bättre på filmfronten än när det gäller serier. Netflix har såklart många guldkorn, men det är nästan bara gamla filmer som man redan sett hundra gånger...

Svar: Netflix är BÄST på serier och har en del gamla filmer, men annars suger filmerna. Så, jag håller med dig! :)
seriereflektioner.blogg.se


Kom ihåg mig?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype