Kommande serie med Matt Bomer

Bildkälla/Image souce: TVLINE
 
Har jag några hardcore Bomer-fans här som ser fram emot Amazons nya serie? 17 juni är premiärdatumet och The Last Tycoon är titeln för detta drama som utspelar sig under Stora depressionen. Bilderna ovan är tagna från pilotavsnittet.
TV - TV-serie - TV-series - amazon - era - f. scott fitzgerald - first look - kelsey grammer - lily collins - matt bomer - novel - pilot - preview - serie - serieblogg - serienyhet - serier - the great depression - the last tycoon - tv-serier
Emelie Karlsson

Åh, kostymdrama! Det här måste man se!

Svar: Faktum är att jag själv är ganska taggad faktiskt!
seriereflektioner.blogg.se

Elsa

Ett hardcore Bomer-fan här i alla fall ;D Ser jättemycket fram emot detta, Lily Collins är också en favorit! I alla fall hennes läckra utseende som är orsaken till min lilla girl-crush på henne ;)

Svar: Vad roligt! Då antar jag att du kommer sitta bänkad? :D
seriereflektioner.blogg.se

Elsa

Ja, åtminstone i första avsnittet, efter det är det manuset som bestämmer :)

Celine

Åh men Lily Collins! <33 Den måste jag verkligen se!

Svar: Roligt! Hoppas du gillar den!
seriereflektioner.blogg.se

qat

Jag gillar verkligen Bomer så denna ska ses. Men...när jag googlat på den för att läsa mer om den här så står det är det är en tv-film och ingen serie. Har jag kollat fel eller? :D

Svar: När jag läste nyheten bara antog jag att det var en TV-serie. På IMDB står det TV-film men enligt andra källor verkar det vara ett pilotavsnitt som kan bli en Amazon Originals Series om tittarna gillar den! Det första (och kanske enda) avsnittet verkar i alla fall vara en timme långt. Tack för att du uppmärksammade detta :)
Du kan läsa mer om det här: http://variety.com/2016/digital/news/amazon-pilot-wave-interestings-last-tycoon-1201783573/
seriereflektioner.blogg.se

qat

Tack så jättemycket! :D Jag hoppas det är en tv-serie. Så man får se myyyycket. ;)

Katarina

Hur ser man på Amazons serier och filmer i Sverige? Går det ens?

Svar: Förmodligen inte genom just Amazon (har faktiskt ingen koll) men det finns ju andra mer kontroversiella alternativ som jag inte öppet kan förespråka här i bloggen, trots att det varken är lagligt eller olagligt för den som tittar. Jag pratar alltså om streamingsidor som inte tar betalt. Det är ju mindre bra om man verkligen vill stötta sin serie.
seriereflektioner.blogg.se