Kommande serie: American Gods

 
American Gods är en kommande serie från Starz som baseras på en roman från år 2001 av Neil Gaiman. Eftersom Starz ligger bakom världens bästa serie - Outlander - är jag självklart nyfiken på denna nya produktion. Det är en intressant grupp skådespelare som medverkar, bland annat Gillian Anderson (Arkiv X) som karaktären Media - gudarnas representant som lever av den uppmärksamhet och hängivenhet som folk ger sina skärmar, Pablo Schreiber (Orange is the New Black) och Dane Cook som Robbie - Shadows bästa vän som är gift med Audrey. Serien tas fram av Brian Fuller (Hannibal, Pushing Daisies) och Michael Green (Heroes, Everwood). 
 
Serien följer den nysläppte fången Shadow, spelad av Ricky Whittle (The 100), som accepterar ett jobb som livvakt/resepartner åt en mystisk man med namnet Mr. Wednesday - en äldre gud som vill bygga en armé för att ta ner den nya regimen. Mr. Wednesday spelas av Ian McShane (Deadwood). Shadow lär sig så småningom att det gryr ett krig mellan nationens traditionella gudar och dess nya gudar som representerar det moderna samhällets förkärlek till pengar, teknologi, media, kändisar och droger.
 
Nu har Starz även släppt ett första, officiellt foto (se ovan) på Bilquis (Yetide Badaki), en urgammal kärleksgudinna som suktar efter den dyrkan hon fick en gång i tiden - och att uppnå samma relevans i dagens samhälle. 


Elsa    •     •   http://www.gillafilm.se

Oooh, Brian Fuller och Ian McShane, grym kombo :D

Svar: Ja, förhoppningarna är höga :D
seriereflektioner.blogg.se










Kom ihåg mig?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype