Medici & "Barry" till Netflix!

 
Bildkälla/Image source: Addic7ed
 
Nu verkar det som att Netflix sponsrar min blogg (I wish!) men jag bara måste dela med mig av lite andra MYCKET GLÄDJANDE nyheter angående denna populära streamingtjänst. Ni vet väl om TV-serien Medici - Masters of Florence? Inte? Det är ju Italiens storsuccé från nu i höst som utspelar sig i Italien under renässansen, med bland annat Dustin Hoffman och Richard Madden i rollerna. Här i Italien syns reklam för serien överallt och varje avsnitt har haft ca 7 miljoner tittare. Det är alltså en mycket hyllad serie som dessutom har blivit förnyad för en andra säsong och Wild Bunch TV bekräftar att serien har sålts till mer än 30 länder i nuläget. Det som har varit frustrerande är att serien inte har funnits att se någonstans för alla som befinner sig utanför Italien. Nu har dock Netflix ändrat på detta och 9 december kommer Medici ha premiär på amerikanska Netflix! Jag vet inte om detta innebär att serien även kommer bli tillgänglig på svenska Netflix men jag hoppas INNERLIGT. Annars lär den nog ha premiär mycket snart! 
 
16 december har filmen Barry premiär på Netflix världen över, och här får vi följa en ung Barack Obama under sitt junior year på Columbia University i New York år 1981. Jag såg trailern redan när den släpptes men jag hade inte möjlighet att lägga upp den på bloggen då. Vad tror ni om detta? Det här ser mycket lovande ut. 


Felicia    •     •   http://frokentv.se

Barry ska bli intressant :)

Svar: Det tycker jag också! :)
seriereflektioner.blogg.se

Lena    •     •   http://livinginfictionalworlds.blogg.se

Åh vad glad jag blir har velat se Medici så länge nu!! :)

Svar: Härligt! Låt oss hålla tummarna för att serien kommer till svenska Netflix också - VPN brukade ju fungera för sidan tidigare men det verkar inte göra det längre.
seriereflektioner.blogg.se

Emelie    •     •   http://gothamalley.blogg.se

Fantastiska Medici!

Svar: Ser så fram emot att titta på denna omtalade serie :D
seriereflektioner.blogg.se

Elsa    •     •   http://www.gillafilm.se

Hade inte hört att det skulle komma en serie om Obama, men den verkar ju riktigt bra! Trailern ser verkligen lovande ut tycker jag.

Svar: Ja, jag tycker att Netflix brukar leverera hög kvalitet :)
seriereflektioner.blogg.se










Kom ihåg mig?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype