Vem dör i PLL-finalen?

Bildkälla/Image source: IMDB
 
Jisses hörni, jag får visst slänga ut ett inlägg om PLL ännu en gång. Nu har nämligen en kort beskrivning av midseason-finalens händelser släppts och det är mycket som väntar oss! Jag råder er som inte vill spoilas att inte läsa vidare. Midseason-finalen är 30 augusti och så här lyder sammanfattningen:
 
"The Liars face off with their enemies in a chaotic fight that ends fatally. One of the PLLs learns a secret about her past that changes everything while another Liar discovers something about her future that could alter her course forever."
 
Ok, så vi tar det här en mening i taget. Tjejerna hamnar alltså i någon slags fight med sina fiender och någon DÖR. Här frågar jag mig: Har tjejerna fått reda på vilka som är fienden? Är det en av fienden eller en av tjejerna som dör? Jag har läst teorier om att det är Toby som kommer att avlida, då han inte har skymtats så mycket på inspelningen! Jag hoppas verkligen att så inte är fallet; även om mitt ship Spoby känns förbi just nu så vill jag ändå ha kvar honom i serien, duh. Om jag måste välja någon så är det Noel Kahn men det kan ju vara i princip vem som helst. Vem tror ni?
 
Nästa mening avslöjar att en av tjejerna kommer att få reda på en hemlighet som sitt förflutna som förändrar allt. Okej, det här skulle kunna vara Aria, om det är som vissa tror att hon är det mystiska syskonet från förra avsnittet. Det skulle också kunna vara Alison, om det i stället är hon som är syskonet. Vem tror du?
 
Slutligen upptäcker en av tjejerna att hennes framtid kan förändras. Det här är svårast att lista ut men kanske blir någon gravid? Vem av tjejerna blir då gravid egentligen? Det skulle kunna vara att inte samtliga av Emilys ägg blev förstörda och nu har någon blivit gravid med hjälp av hennes ägg (om vi ska vara helt wild and crazy teorimässigt). Det behöver inte alls vara att en av tjejerna blir gravid. Det kan lika väl vara en sjukdom eller något annat.
 
Så, är det den mest spännande säsongsfinalen någonsin som väntar oss? Vad tror ni?


Emelie Karlsson    •     •   http://fiktivaem.blogg.se/

Är det inte bara en midseason-final då??? Kommer i alla fall bli jätte spännande, som vanligt med PLL's finaler! Längtar

Svar: JO, sorry! Det är klart att det är midseasonfinal. Det var bara ett slarvfel!
seriereflektioner.blogg.se

Felicia    •     •   http://frokentv.se

Tror inte de är någon av tjejerna som dör men kanske typ caleb eller någon sådan.

Felicia    •     •   http://frokentv.se

Om någon av dem är syskonet så tror jag det är Spencer. Hon har mer kopplat till den familjen än va de andra har (förutom Alison såklart) om det inte är en kille, för det vet vi väl inte än? :)

Svar: Jo, och jag tycker att det här med att Spencer har varit inlagd på Radley kan vara lite talande för att det skulle vara hon också. Det är så svårt att veta vem det kan vara! Vi vet inte ännu om det är en kille eller tjej, nej :) Jag inväntar ju spänt Wrens återkomst (när den än blir) eftersom jag är bombsäker på att han är inblandad i allting på något vis.
seriereflektioner.blogg.se










Kom ihåg mig?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype