Nyheter i serievärlden

Bildkälla/Image source: uproxx on Tumblr
 
Det är Fox som har beställt ett pilotavsnitt av den gamla biosuccén Dödligt Vapen där huvudrollerna spelades av Mel Gibson och Danny Glover. Bakom den nya serien hittar vi producenten Matt Miller, som nu senast har den nyligen nedlagda Forever på sin produktionslista. I pilotavsnittet kommer vi att få se morddetektiven Martin Riggs (som spelades av Mel Gibson i filmserien) och arbetspartern Roger Murtaugh (spelades av Danny Glover). 
Källa: Aftonbladet
 
Något annat i görningarna är en eventuell reboot av 80-talets actiondrama - MacGyver. På den tiden var det ABC som låg bakom serien och Richard Dean Anderson spelade huvudrollen som den äventyrliga Angus MacGyver. Den eventuellt kommande serien plockas upp av CBS och ska handla om Macgyver i 20-årsåldern och hur han förvärvade sina berömda färdigheter. Källa: TVLINE
 
Bildkälla/Image source: hollywoodreporter
Tråkiga nyheter för alla "Chasing Life"-fans - serien läggs ned efter två säsonger. Källa: TVLINE
 
Det verkar som att HBO satsar på att göra en TV-serie av DC Comics-filmen Watchmen. Än så länge är det dock inte bekräftat. Källa: TVLINE
 
Netflix kommer att vara den exklusiva streamingtjänsten för serien Zoo (CBS), och säsong 1 (japp, serien är förnyad) finns tillgänglig på den amerikanska sidan redan nu. Dessutom kommer Jane the Virgin bli tillgänglig på hemsidan den 12 oktober. Källa, se länken ovan.


Elsa    •     •   http://www.gillafilm.devote.se

Mycket roliga nyheter! Förutom Chasing Life's öde då... Men jag tycker det ska bli kul att se en reboot av Dödligt vapen, har alltid älskat de filmerna! Även McGyver ska bli kul att se :)

Det bästa av allt måste ju vara att Zoo blivit förnyad och dessutom finns på netflix nu. Jag gillar den! Har gått och väntat ett bra tag på nyheten kring om den skulle bli förnyad eller inte.

Svar: Kul att du följer Zoo och är positivt inställd till den! Nu när den har hamnat på Netflix kanske jag kollar in den...
seriereflektioner.blogg.se

FrökenTV, bloggen om tv och film    •     •   http://efji.blogg.se/

MEN NEJ, INTE CHASING LIFE ;( .. Inte sett Zoo men jag tittar nog in den om den kommer till älskade netflix, hehe.










Kom ihåg mig?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype