Ny serie: The Astronaut Wives Club

Bildkälla/Image source: ztme on Tumblr 
 
Serien är baserad på en novell av Lily Koppel och handlar om den verkliga historien om kvinnorna som stod bakom några av USA:s största hjältar i rymdkapplöpningen.
 
Det här är alltså en helt ny serie från ABC. Det är alltid kul med sommarserier samt serier som är baserade på verkliga händelser. The Astronaut Wives Club verkar lovande, till en början något seg men sedan fattar man snabbt tycke för fruarna. Min favorit är Rene, den blonda. Hon har skinn på näsan och en härlig attityd.
 
Däremot är det lite si och så med kvaliteten, för den ena sekunden så visas nya sidor av karaktärerna på ett bra sätt men i nästa sekund verkar allt lite platt. Det är svårt att förutspå vart det här bär av efter bara ett pilotavsnitt, men känslan i det hela är lite som i serien Pan Am eller Desperate Housewives (fast DHW är ju serievärldens crème de la crème). Kläderna är riktigt snygga och det är lätt att bli inspirerad. Nackdelen är att männen inte är speciellt snygga och än så länge är det för lite drama för min smak. Jag hoppas att vi får se några av fruarna flippa ut och bli galna! Det skulle vara kul om fruarnas vänskap utvecklas till att bli lika tajt som grannfruarna i DHW.
 
Lite roliga jämförelsebilder mellan verklighetens astronauter och seriens:
Bildkälla/Image source: dailysamreid on Tumblr
 
... och kvinnorna:
Bildkälla/Image source: spamdog on Tumblr











Kom ihåg mig?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype