Kommande HBO-serie: Westworld

Idag publicerade HBO Nordic följande inlägg på Facebook: 
Bildrättigheterna tillhör HBO Nordic
 
"Westworld är en mörk berättelse om begynnelsen av artificiellt intelligens och framtidens synder.

På rollistan ses Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Angela Sarafyan, Simon Quarterman samt den norska skådespelerskan Ingrid Bolsø Berdal.

Jonathan Nolan är regissör, exekutiv producent/manusförfattare; Lisa Joy är exekutiv producent/manusförfattare; J.J. Abrams, Jerry Weintraub och Bryan Burk är exekutiva producenter; co-producent är Kathy Lingg; producent Athena Wickham och co-producent Susie Ekins. Serien är producerad av Bad Robot Productions, Jerry Weintraub Productions och Kilter Films i samarbete med Warner Bros. Television.

Westworld är inspirerad av filmen med samma namn som skrevs och regisserades av Michael Crichton."

Efter att ha läst den här informationen kan jag säga att jag är oerhört intresserad! Vilken grej med så många A-skådisar i en och samma serie - Anthony Hopkins, Ed Harris och James Marsden för att nämna några. Dessutom är Jonathan Nolan regissör och J.J. Abrams exektiv producent. Jonathan Nolan är känd manusförfattare av The Dark Knight, The Dark Knight Rises, Memento, Interstellar och Person of Interest (serie) och J.J. Abrams är superkänd för en rad TV-projekt, till exempel var han exekutiv producent för TV-serierna Lost, Alias, Fringe och Almost Human, och han är också aktuell som producent för filmerna Mission: Impossible - Rogue Nation och Star Wars: Episode VII - The Force Awakens.

Storyn verkar så himla lovande och jag kommer definitivt att hålla utkik efter Westworld under 2016.



Elsa    •     •   http://www.gillafilm.devote.se

Längtar såå! Eftersom det är så många riktigt bra skådespelare med så måste detta vara en riktig storsatsning. Därför kan det nästan inte bli annat än bra! :D

Svar: Det verkar vara en rejäl storsatsning, ja! Vi får hålla tummarna :)
seriereflektioner.blogg.se










Kom ihåg mig?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype