Temavecka: Sommar

Det här ett inlägg i samarbete med  FeliciaElsaEmelieKarin och Lovisa. Den här veckan skriver vi inlägg under temat "Sommar". 🌴🌞 Häng med! I det här inlägget ska jag tipsa om några avsnitt där karaktärerna åker på solsemester.
 
 
How I Met Your Mother - säsong 9 🌂
Jag vet att det inte direkt är solsemester, men gänget åker till Farhampton på Long Island för Robin och Barneys bröllop. Anledningen till att jag tar med detta är för att i mitt huvud så skiner solen under stora delar av säsongen och ger en väldig semesterkänsla.
 
 
Modern Family - 1x23 Hawaii, 5x20 Australia 👨‍👨‍👧🌴
Nu var det många år sedan jag såg säsong 1 (titta bara på hur liten Lily är på bilden?!) men när Modern Family blev förklarad en succé skickades karaktärerna på semester till Hawaii. Phil och Claire åkte aldrig på bröllopsresa så för att fira Jays födelsedag åkte hela ensemblen till underbara Hawaii. Det är verkligen ett avsnitt värt att se om du aldrig har sett Modern Family förut, eller om du vill återuppleva tiden då Modern Family var som bäst. 
 
Ett annat sevärt avsnitt är när familjen förenas med Phil nere i Australien, när han å sin moders vägnar upptäcker platsen där hans föräldrar hade sin smekmånad. Jag vill minnas att detta är ett mycket roligt avsnitt. 
 
 
Vänner 3x25 The One at the Beach, 4x1 The One with the Jellyfish 🌊
I avsnitt 25 i den tredje säsongen åker vännerna till stranden för att lära sig mer om Phoebes familj. I det första avsnittet av den fjärde säsongen får vi reda på lite mer om vad som egentligen hände på stranden (ledtråd: brännmanet) vilket är anledningen till att jag även tog med det avsnittet. 😏
 
 
Sex and the City 2x17 Twenty-Something Girls vs. Thirty-Something Women, 3x13 Escape from New York, 3x14 Sex and Another City 🛫🌅
Tre väldigt roliga och speciella avsnitt från SATC. I Twenty-Something Girls vs. Thirty-Something Women åker väninnorna till Hamptons, såsom varje förnuftig NY-människa gör när värmen blir olidlig. I avsnittet bjuds vi på en strandfest och Charlotte får flatlöss. Avsnittet visar på rejäla åldersnojor men kontentan är att det är okej att åldras och trots att livet som 30-åring kan väcka en längtan tillbaka till den enklare 20-årsåldern blir det uppenbart för tjejerna att de ändå har lärt sig en hel del ovärderligt på vägen mot 30.
 
I de två sistnämnda avsnitten reser Carrie till Los Angeles tillsammans med Miranda och Samantha, efter att ett småskaligt Hollywood-bolag intresserat sig för hennes böcker. På plats gör Carrie en brasiliansk vaxning, Miranda upptäcker att män i LA gillar mer framfusiga kvinnor och Samantha hittar en manlig modell som sysslar med något "lite" annorlunda... Charlotte reser också till LA för att möta tjejerna efter en misslyckad smekmånad med Trey. Vi får även se Vince Vaughn och Matthew Mcconaughey i dessa LA-avsnitt! 😎 
 
Bildkällor/Image sources: TV.comIMDB, IMDB, IMDB, HBOHBO 











Kom ihåg mig?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype