Trailern till Arkiv X är äntligen här!

 
 
Ibland brukade jag smygkolla på Arkiv X när jag var liten, trots att jag egentligen inte fick. Jag tyckte att det var både läskigt och fascinerande. För någon månad sedan tittade jag på pilot-avsnittet för att återuppliva den kusliga känslan inför säsongspremiären i januari. Om man är hängiven så är det 201 avsnitt att titta på för att man ska anses vara "ikapp". Så långt kommer jag inte att hinna, men någon gång i höst ska jag börja titta igen.
 
Nu har det i alla fall kommit en officiell trailer och jag är så pepp! David Duchovny är på något sätt en mystisk och lockande skådis. Jag brukar gilla hans roller! Lite fun fact: I verkligheten tror han inte på ailens eller någon annan form av "övernaturlighet", åtminstone om han fortfarande håller fast vid hur han tidigare har uttalat sig.
 
Ska ni titta på Arkiv X när serien har premiär igen?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype