Läsarfråga: Mest överskattade TV-serien?

Idag tänkte jag fråga er alla en fråga och det är: 
 
Vilken (eller ännu hellre: VILKA) är den mest överskattade TV-serien enligt DIG?
 
Vilken serie är det som får dig att höja på ögonbrynet för att den har så många beundrare? 😲 Hur länge har du tittat på serien innan du insåg att det inte var något för dig? 😴 Det här är nämligen något jag tycker att vi måste föra upp i dagsljuset! Dels behöver TV-intresserade få ta del av både positiva och negativa aspekter hos en serie, och dels är det ett sätt att lufta våra kommentarer en gång för alla! Kom ihåg: Ingen åsikt är fel och du får gärna kommentera anonymt! 🤗
 
 
Anledningen till att jag frågar är för att jag nu har sett två timmeslånga avsnitt av den hyllade The Young Pope, och jag - som annars uppskattar parodi till en viss gräns - förstår bara inte grejen med den! Blir serien bättre längre fram? 😩 Vad är egentligen syftet med den? Snälla, vad är det som gör The Young Pope så speciell? 😮 Är det värt att titta vidare? Det är den stora frågan jag vill veta svaret på!
 
🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬
 
Bildkällor: IMDB, IMDB, IMDBveronicalodgnme-questionotelevisiongifs
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype