Suits är i en förändringsfas

Hallå vänner i det virtuella! 
 
Fortfarande lider jag av influensans verkningar, så även om jag är feberfri är lungorna fulla av slem. Trevligt va? Nja. I samband med att jag skriver på min uppsats finns det inte mycket tid eller energi över till att blogga om de få serier jag hinner titta på. Idag vill jag dock uppmärksamma er på de senaste officiella förändringarna hos serien Suits! Det är ju en serie som har hållit på i sju säsonger och själv är jag fortfarande ett troget fan - är du? 
 
Seriens hela premiss var ju i de första säsongerna att Mike Ross inte var utbildad jurist, varför Harvey och han gjorde allt för att dölja hemligheten. Igår blev det officiellt att Suits är förnyad för en åttonde säsong men hör och häpna: Mike Ross och Rachel Zane lämnar serien! Jag visste sedan tidigare att Meghan Markle var på väg att lämna eftersom hon numera har kungliga åtaganden att delta i, med sin prince charming Harry. Att även Patrick J. Adams nu lämnar serien är en aning mer förvånande, men det är väl ett rimligt beslut om Rachel och Mike inte gör slut i serien. 
 
 
Jag känner att Suits kanske har sett sina bästa dagar. Även om jag är all in favor of Harvey Specter så tycker jag att serien har förlorat väldigt många av sina originalkaraktärer nu och frågan är om endast Harvey kan hålla uppe serien. Det blir nog mer av en ny serie i mina ögon, i så fall! Det hade nästan varit bättre att lägga ner Suits och göra en spinoff med Harvey på en helt ny firma. Eller ja, kanske inte. Bromancen mellan Harvey och Mike har ju varit det fina med serien, men samtidigt kanske den är väldigt uttjatad nu. Louis och Donna kommer ju fortsätta vara med i serien. Mike är ofta ganska jobbig dessutom. Tänk om serien faktiskt får ett lyft av detta! Vad tycker/tror ni?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype