Just nu ser jag fram emot...

Vad ser du fram emot just nu? Jag ser fram emot höstens serier! Jag kommer nog inte titta på så många nya serier direkt, om ens någon. Jag avvaktar lite för att se vad som verkar bra först! Mitt serietittande blir mer och mer inriktat på kvalitet framför kvantitet, och jag vill även att den filosofin ska prägla mitt bloggande. Med det sagt: här kommer ett axplock av TV-fenomen jag ser fram emot i höst:
 
Säsong 2 av Atypical - 7 september
 
Jag kommer tyvärr inte vara i Sverige när den nya säsongen släpps men oj, vad mysigt det ska bli med lite feelgood på höstschemat, i form av Atypical. 
 
 
En ny säsong av Riverdale - 10 oktober
 
Det verkar som att Pollys kult kommer att vara i centrum under den kommande säsongen.
I övrigt säger jag bara: FP + Alice = Sant.
 
Who Is America?
 
Sacha Baron Cohen kan vara min absoluta favoritperson på TV. Who is America är hans nya show för Showtime. Den hade premiär i somras och alla avsnitt finns ute på HBO Nordic.
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype