Robinson Love Edition - Avsnitt 10

Då var det dags för en vecka med tre Robinson-avsnitt igen! Jag har verkligen fastnat för den här serien, som jag ju har påpekat. I gårdagens avsnitt blev Jennifer svag och dålig, vilket fick mig att må fruktansvärt dåligt. Jag satt faktiskt med tårar på väg på grund av att jag kom att tänka på alla människor som svälter och lider i världen utan någon läkare som kan hjälpa dem. Det är faktiskt sjukt jobbigt att se människor sjuka och svaga. Det kändes riktigt bra när hon kom tillbaka till ön och var lite piggare efter att ha fått vätskeersättning m.m.
 
I avsnittet kom det också in tre nya tjejer. Lyckligtvis valde killarna in de två tjejer som jag tyckte bäst om. Den blonda tjejen har nog inte riktigt förstått att inte allt här i livet handlar om att vara vältränad och prata om vilken vinnarskalle man är, när handlingarna inte riktigt lever upp till det. En genuin personlighet är det som tar dig längst, skulle jag säga. De som blev invalda verkar ganska trevliga och det ska bli intressant att se om den existerande pakten upplöses.
 
Jag hejar fortfarande på Melissa, så in i bomben. Programmet skulle bli så mycket tråkigare utan henne. 
Har ni någon ni hejar på? Vem är er favorit av tjejerna och killarna? Jag tycker som sagt att Oscar är snygg och har en gullig personlighet. Ali är fett dryg. Jag tycker att Richard verkar så svag, stackarn. Han är också väldigt snäll, charmig och söt. 
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype