Premiärdatum för Blue Planet II på SVT Play

 
Glad fredag på er! 
 
Idag är det veckans helt klart bästa dag. Det skadar inte heller att vädret bjuder på strålande solsken, som vi har blivit bortskämda med hela veckan. Vanligtvis brukar jag ägna ett blogginlägg åt att antingen komma med nyheter eller tipsa om nya serier att titta på i helgen. Om du undrar vad du ska titta på i helgen kan du spana in förra veckans blogginlägg, som är lika aktuellt den här veckan. Idag vill jag nämligen komma med lika strålande nyheter som vädret är! 
 
För alla oss som är stora fans av Planet Earth I och II samt Blue Planet från 2001 är det goda nyheter att Blue Planet II kommer att sändas i SVT och på SVT Play. BBC:s produktion av uppföljaren tog hela fyra år och 125 expeditioner att genomföra. Tack vare ny teknik blir det möjligt att utforska en av de mest spektakulära platserna på jorden, nämligen havet.
 
Premiären av serien kommer att ske 4 mars både i SVT och på SVT Play. Dessvärre får vi då inte höra Sir David Attenboroughs berömda stämma, utan svensk berättare är i stället Henrik Ekman. Det är dock tacksamt att SVT väljer att sända en så fenomenal serie för oss alla att avnjuta.
 
Källa: TVBloggen.Kom ihåg mig?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype