Helgens streamingtips

Trots att jag nu har så fullt upp att uppdateringen varit lidande ett tag (håll ut, snart är jag tillbaka!) har jag lyckats hålla fredagskonceptet vid liv! Fredagskonceptet innebär att jag antingen delar med mig av spännande nyheter eller helt enkelt tipsar om vilka nya serier eller filmer som har premiär på streamingtjänsterna lagom till helgmyset! I det här inlägget tänker jag tipsa om två premiärer som sker på Netflix idag - den ena är en film med självaste Alexander Skarsgård och den andra är en serie. Häng med! 
 
 
Mute är egentligen en independentfilm som tack vare Netflix nu får publicitet. Med Alexander Skarsgård, Paul Rudd och Justin Theroux i rollerna kan denna film antingen bli en hit eller en miss. Synopsisen är att en stum man med ett våldsamt förflutet söker sig till Berlins undre värld för att leta reda på sin försvunna flickvän. Låter det lockande? Då är fredagskvällen räddad, för Mute har premiär idag.
 
 
Är du sugen på att upptäcka en ny serie kanske det här är något för dig. Seven Seconds har premiär på Netflix idag och handlar om hur spänningen mellan svarta invånare och vita poliser i Jersey City eskalerar, efter att en svart pojke blir svårt skadad av en polis. Det här ser tungt ut, men säkerligen intressant.


Karin    •     •   http://karinsuniversum.se

Glömt bort Mute. Måste lägga till den på min watchlist - som bara blir längre och längre.

Svar: Så är det ALLTID!
seriereflektioner.blogg.se


Kom ihåg mig?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype