Ghosted: Första intrycket

 
Jag måste säga att jag kanske hade lite för höga förväntningar på den här serien. Det brukar inte hända mig så ofta nuförtiden, utan snarare brukar jag vara lite skeptisk. Ghosted är en ny humorserie med paranormala inslag. Det lät som en serie helt i min smak, till stor del avhängigt huvudrollsinnehavarna Adam Scott och Craig Robinson, som brukar vara döroliga var för sig. Jag var redo att bli hänförd av deras kombinerade humorkapacitet, men hittills får jag säga att betyget blir ljummet. Premissen lät lovande men piloten känns som ett hastverk med alldeles för tvära kast utan någon stabil plan för handlingen. Humorn är ständigt närvarande men jag räds inte att önska ännu mer, så att det blir på gränsen till oanständigt! 👍 Pluspoäng för att Adam Scott känns träffsäkert tilldelad rollen som galen professor. Jag ger Ghosted 1-2 avsnitt till för ytterligare bedömning.
 
Bildkälla/Image source: IMDB


Elsa    •     •   http://www.gillafilm.se

Jag som hade tänkt kolla in denna... kanske väntar och ser vad du har att säga några avsnitt senare. Var egentligen inte alls intresserad av denna, men läste nånstans att den skulle vara lite smårolig så blev mest nyfiken även om jag inte tror att det är något för mig.

Svar: Ja, jag var verkligen nyfiken men det återstår att se huruvida den verkligen kan leva upp till förväntningarna!
seriereflektioner.blogg.se


Kom ihåg mig?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype