House of Cards läggs ner

 
Netflix har tagit ett blixtsnabbt beslut om att lägga ner den stora succéserien House of Cards. Detta efter att anklagelser cirkulerat om att Kevin Spacey ska ha utsatt skådespelaren Anthony Rapp för ett sexuellt övergrepp under en fest år 1986, när Anthony Rapp bara var 14 år. 
 
House of Cards har blivit Emmy-nominerad hela 46 gånger och vunnit sex gånger. Den sista säsongen släpps på Netflix i maj 2018.
 
Min teori är att nedläggningsplanerna ändå var uppe på bordet, och i samband med den här händelsen bestämmer sig Netflix för att vinna förtroende hos tittarna genom att göra det officiellt.
 
Vad tycker du om att House of Cards läggs ner? 
 
Bildkälla/Image source: GP


Felicia    •     •   http://frokentv.se

Gillar din nya design! :). Tror att det kan ha påverkat beslutet lite. Hade jättesvårt för hans karaktär i House of Cards så såg bara första säsongen även fast hans skådespel är väldigt bra.

Svar: Tack så mycket, vad glad jag blir! Designen var i stort behov av uppfräschning och nu har jag även kontaktuppgifter synliga. Har lite småplock kvar. Visst påverkade det beslutet alltså! Chockerande hur mycket som kommer fram i samband med #metoo nu alltså.
seriereflektioner.blogg.se

Lena    •     •   http://nouw.com/moonshinelullaby

Tror som du att det säkert redan var uppe för diskution och att detta bara var droppen som fick bägaren att rinna över.


Svar: Det är liksom inte helt omöjligt, nej!
seriereflektioner.blogg.se

Film&serier bloggen    •     •   http://filmandserier.blogg.se

Jag har inte sett på serien, men det var nog bäst om man tänker på vad som har hänt! Kommer nog inte börja se på den här serien heller efter att ha läst det där om spacey!

Svar: Nej, den verkar inte vara överväldigande bra ändå, enligt de recensioner jag har läst!
seriereflektioner.blogg.se

Mika    •     •   http://www.hejmika.nu

Jag gillade ju verkligen House of Cards, men är inte ett fan av att mjölka en serie, så kanske var det lika bra. Men ska man börja rensa upp i Hollywood blir det nog inte mycket kvar, med tanke på alla knäppskallar.. Roman Polanski - hello? Men ändå så bra.

Svar: Så sant så! Att Woody Allen får fortsätta bara för att han är sånt ”geni” (pfft!) är ett annat exempel!
seriereflektioner.blogg.se


Kom ihåg mig?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype