American Crime Story får premiärdatum!

 
The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story är den andra fristående säsongen av Ryan Murphys antologiserie som i den första säsongen visade rättegången mot O.J. Simpson. Jag har skrivit en del om den här serien i bloggen då jag dels gillade den första säsongen och dels ser jättemycket fram emot att få se tumultet kring Versace-mordet skildras. Det var 1997 som den legendariske modedesignern Gianni Versace mördades av seriemördaren Andrew Cunanan. 
 
Idag har den andra säsongen äntligen fått ett premiärdatum! 18 januari kan vi i Sverige titta på det första avsnittet. Först var det tänkt att den andra säsongen skulle skildra stormen Katrina och att Versace-mordet skulle utgöra säsong tre, men säsongerna kastades om av produktionsskäl.
 
Här nedan ser ni några pressfoton som EW har publicerat. Jämför gärna med de verkliga motsvarigheterna som ni hittar via den här länken. Kusligt lika va?! Ser ni fram emot den kommande säsongen? Är ni fans av true crime? Har ni sett den första säsongen om O.J. Simpson?
 
 
Bildkälla/Image source: EW


Felicia    •     •   http://frokentv.se

Men AHH, Darren Criss!!!!<3 bara det anledning att se ju :D Har faktiskt inte sett första säsongen än men ska göra det, vet att man inte måste se i ordning men jag föredrar ändå att ha gjort det.

Svar: Tråkiga nyheter: Darren ska spela seriemördaren... 😬 Det visste du kanske! Men kul ändå att du har en skådis du gillar i serien! Är riktigt taggad på den här säsongen :D Förra utspelade sig ju mer inuti i en rättssal men den här ska tydligen utspela sig lite här och där i USA 😄
seriereflektioner.blogg.se

lars    •     •   http://nykterfyllekaja.blogg.se

Jasså jag har inte sett denna, men jag såg rättegången mot OJ Simson. Men jag blev bara så förbannad att han ålade sig ur ansvar till slut. Som ofta metoo gärningsmän gör också

Lina - en förvirrad filmnörd    •     •   http://www.TheMovieFreak.se

Med risk för att vara helt ute och cykla, men är det Ricky Martin på sista bilden? Jag trodde han gick under med sin musik för flera år sedan =O

Svar: Du har helt rätt - det ÄR Ricky Martin! Hahaha
seriereflektioner.blogg.se

yasmine    •     •   http://www.betterwords.blogg.se

Ja, men jag såg the true story O.J. Simpson och gillade den så då ser jag fram emot fler såna! =)

Svar: Kul! Tror detta blir mycket bra!
seriereflektioner.blogg.se


Kom ihåg mig?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype