Defenders Trailer

 
Hej kära ni!
 
Även om jag själv inte kommer att titta på den kommande megaserien Marvel's The Defenders så vill jag tipsa er om att den officiella trailern nu har kommit ut. ⭐️ Titta på den här ovanför!
 
Jag vill också meddela att jag åker till Spanien i morgon och blir borta i en vecka, plus att jag har en tung uppsats som ska vara inne 15 maj. Därmed kommer mitt bloggande att bli sparsamt och kanske till och med upphöra under den närmsta tiden. Jag ber er ha överseende med detta och förstå att jag givetvis längtar oerhört mycket efter att uppdatera om alla seriehändelser här i bloggen! Det blir jätteroligt att komma tillbaka här sedan efter denna intensiva (och roliga!) period.❤️ Ta hand om er, och varför inte titta på någon av de nya serierna The Handmaid's Tale (som blivit förnyad för en andra säsong) eller American Gods?
American Gods - TV - TV-serie - TV-series - marvel - netflix - original series - serie - serieblogg - seriebloggar - serier - seriereflektioner - teaser - the defenders - the handmaid's tale - trailer - tv-serier - tv-show