Tre TV-serier jag ser fram emot den här veckan

 
Vad har de alla gemensamt? De har premiär idag! 😄
 
Bildkälla: IMDB, IMDB, IMDB


Seriemorsan    •     •   http://seriemorsan.blogg.se

Ingen jag har hört talas om faktiskt. Hoppas de är bra!

Svar: Det hoppas jag också på! Tror nog att FEUD har bra förutsättningar för att bli bra så jag hade tittat på den i första hand om jag bara skulle välja en!
seriereflektioner.blogg.se

Emelie    •     •   http://gothamalley.blogg.se

Såg Time after Time och Making History imorse, och jag vet inte alls vad jag tycker om dem. Making History ligger någonstans mellan skräp och något modernt och uppfinningsrikt! Men inget vad direkt fantastiskt haha

Svar: Nämen! Inte ännu fler besvikelser?! Vad TRIST :(
seriereflektioner.blogg.se

Emelie Karlsson    •     •   http://fictionalem.blogg.se/

Tror dock att Making History kan bli något underhållande i framtiden, även fast det just nu var lite "vad kollade jag precis på?"! Time after Time var ganska kallt och ointressant. Karaktärerna hade inget djup, handlingen var lite platt. Är nog en serie som är doomed för att läggas ned efter 1 säsong! Kul dock att dem tog med Trump som exempel på att världen hade blivit katastrofal!


Kom ihåg mig?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype