Kommande serie: Clique

 
Någon har besvarat mina böner och sänt en serie helt i min smak till HBO Nordic. På Facebook skriver streamingsidan: 
 
"Barndomsvännerna Holly och Georgia ser fram emot att börja på universitetet i Edinburgh tillsammans. När Georgia blir en del av eliten och inbjuden till en hemlighetsfull värld av alfakvinnor och glamourösa fester blir Holly lämnad utanför. Men Hollys svartsjuka övergår snabbt i rädsla då hon upptäcker mörka hemligheter om gruppen. Frestelser och faror lurar överallt. 

Säsong 1 av den nya serien Clique (6 avsnitt) blir tillgänglig på hbonordic.com den 10 april."
 
Det är alltså en brittisk serie som ursprungligen släpptes på BBC Threes online-schema och det är bland annat en manusförfattare från Skins som ligger bakom denna thriller i sex delar. Serien kallas till och med för Skins fast för universitetsåldern. Kan det bli bättre? Är det här något ni är intresserade av? 😊 HBO Nordic brukar ju ta in kvalitetsserier (kanske är The Arrangement ett undantag), så jag har höga förhoppningar. Här kan du kolla in en presentation av karaktärerna på Youtube.
HBO - New - TV - TV-serie - TV-series - bbc - clique - nordic - serieblogg - seriereflektioner - skins - stream - streaming - tv-serier - tv-show - university
Serievärlden

Åh det här låter spännande! Kul med en serie som utspelar sig i Edinburgh, bodde där för några år sedan och det är en så himla fin stad! :) Tack för tips!

Svar: Ja, visst gör det!!! Jag är så himla taggad :D Vilken lyckost du är som har bott är! Det måste ha varit som i en dröm :) Jag skulle gärna vilja resa dit och uppleva staden. Vad gjorde du där? Jobbade/studerade/levde livet? ;) Är glad att det här var ett tips för dig!
seriereflektioner.blogg.se

Felicia

Läste om den serien igår eller förgår, så kul att de tar in den :)

Svar: Aha, nice :D Jag har inte läst om den tidigare.
seriereflektioner.blogg.se

Lena

Ser ut att kunna bli bra, ska absolut kika på den :)

Svar: Åh, vad kul! Då har man många att diskutera med, verkar det som! :)
seriereflektioner.blogg.se

Serievärlden

Jag var där och jobbade, på ett café, i ungefär fem månader! Hade bott i London ett tag men vill uppleva en till stad innan jag flyttade hem till Sverige igen! Rekommenderar verkligen att åka dit på semester!! :D

Svar: Men wow, vilken grej :D Ja, men det ska jag se till att göra (när jag gör min rundresa i Skottland) :)
seriereflektioner.blogg.se