PLL:s sista avsnitt!

Nu finns det allra sista avsnittet någonsin av PLL ute! 😭 Jag känner mig känslosam, men redo för den sista två-timmar-specialen (tre timmar med efterföljande intervjuer). Är DU redo?! 
 
Update: Jag kanske ska skriva lite om min teori om avsnitten innan jag tittar. Läs inte vidare om du inte vill gissa innan du har sett avsnittet. Jag har läst lite fan-teorier på internet men inte så himla mycket. Min tanke är att Aria och Ezra kommer hinna gifta sig, men någon gång efter det kommer Ezra att dö. Det kanske är Wren som skjuter honom, med tanke på promon då Wren skjuter någon. Om Wren är A.D. är det ganska mystiskt, men han kanske är i maskopi med någon. Det är väl ungefär det jag gissar kommer hända, men vem vet! Vad tror ni? 
 
 
Bildkälla/Image source: Freeform


Felicia    •     •   http://frokentv.se

trodde det skulle sluta med att allt var en dröm eller något sådant hemskt.

Svar: Det hade varit katastrofalt!
seriereflektioner.blogg.se


Kom ihåg mig?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype