Veckans tema: Kärlek

Det här är veckans temainlägg i samarbete med följande bloggar:
 
Felicia som bloggar på frokentv.se
Elsa som bloggar på gillafilm.se
Emelie som bloggar på gothamalley.blogg.se
Karin som bloggar på karinsuniversum.se
Lovisa som bloggar på seriedrottningen.se
 
Finns det något vackrare eller roligare tema än kärlek? Jag tror inte det va! Frågan är hur man bäst ska vinkla det här temat - det finns ju så mycket att välja på! Jo, jag tänkte göra en liten följetång av romantiska filmer som man bara måste se, genom att sammankoppla filmerna till varandra genom den ena huvudrollsinnehavaren. Förstår du? Om inte, så bara häng med! 
 
 
No Strings Attached - Natalie Portman och Ashton Kutcher
Kort sammanfattning: En kille och en väldigt upptagen kvinna försöker hålla sin relation rent fysisk men det tar inte lång tid innan de inser att de vill ha mer.
Betyg: 🌷🌷🌷/5
A Lot Like Love - Ashton Kutcher och Amanda Peet
Kort sammanfattning: Oliver och Emily träffas på ett flyg till New York men bestämmer sig för att de passar dåligt ihop. Under de nästkommande sju åren återförenas de gång på gång och de går från att vara bekanta, till vänner, till... älskare?
Betyg: 🌷🌷🌷🌷/5
Griffin & Phoenix - Amanda Peet och Dermot Mulroney
Kort sammanfattning: En rolig och innerlig historia om två personer som finner varandra i en tid då de kanske har sin sista chans till sann kärlek. 
Betyg: 🌷🌷🌷🌷🌷/5
My Best Friend's Wedding - Dermot Mulroney och Julia Roberts
Kort sammanfattning: När en kvinnas vän sedan många år tillbaka avslöjar sin förlovning inser hon att hon älskar honom som mer än en vän. Med bara dagar kvar till bröllopet försöker hon få honom att bli sin.
Betyg: 🌷🌷🌷+/5
Notting Hill - Julia Roberts och Hugh Grant
Kort sammanfattning: En klassiker som är en favoritfilm hos många, däribland hos mig. En helt vanlig bokaffärsägare får sitt liv upp- och nervänt när han träffar den mest berömda filmstjärnan i världen.
Betyg: 🌷🌷🌷🌷🌷/5
Nio månader - Hugh Grant och Julianne Moore
Kort sammanfattning: När Samuel får reda på att hans flickvän är gravid blir han plötsligt osäker inför hela situationen och inser att han lider av en stor rädsla inför att binda sig... lite för sent, kanske.
Betyg: 🌷🌷🌷+/5
 
Bildkälla: anamorphosis-and-isolate


Angelica    •     •   http://angelchanelle.se

Åh, mamma älskar Notting Hill, haha! :D

Svar: Då har din mamma och jag något gemensamt! ;)
seriereflektioner.blogg.se


Kom ihåg mig?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype