Aprilskämt i serievärlden - listade du ut dessa?

Glad 2 april på er!
 
Blev ni lurade igår? Jag hittade en del lurerier men jag listade ut alla innan jag hann bli lurad så jag klarade mig väl hyfsat bra, även om det är kul att bli lurad! Något som dock är roligt är att det även i TV-världen sker en del försök till "April Fools", som det heter i väst. Jag har samlat ihop några pranks här nedanför. 😄
 
New Girl/Brooklyn 99-crossover: Schmidt gets Amy pregnant
 
När jag började läsa nyheten om att Fox planerar en kommande crossover mellan Brooklyn Nine-Nine och New Girl blev jag både förvånad och inte. Jag blev förvånad eftersom New Girl inte ens är förnyad, men inte förvånad eftersom det faktiskt har skett ett crossover-event förr. För den påstådda crossovern hade serieskaparna planerat att Amy skulle bli gravid och det skulle visa sig att Jake inte är pappan. I stället skulle Schmidt i New Girl haft en affär med henne, bakom ryggen på Cece. Det här pranket var ganska lätt att genomskåda eftersom det handlar om väldigt starka och ganska nykära par, och en sådan grej hade förstört båda serierna, typ.
 
Källa: Refinery29
 
AMC tar in Grand Theft Auto som TV-serie
 
Det här är faktiskt en ganska välgjord trailer, med tanke på att nyheten är helt fake. Det hade kanske inte ens varit så konstigt om det här hade gått hem hos publiken? 
 
Netflix LIVE!
 
"Netflix Live," as "Toasters toasting. Grass growing. Fans blowing. With Netflix Live, you can experience life's biggest thrills, right from the comfort of your couch." så skrev Netflix, och presenterade Will Arnett i en slags trailer. Det visade sig vara ett aprilskämt och jag skrattade nästan. Nej, det gjorde jag inte. Bra försök, Netflix!
 
Källa: comicbook
 
Google Gnome
Inte direkt TV-serie-relaterat, men ganska roligt. Notera "ganska". 
 
Matt Damon som Darkseid i Justice League
 
Ja, det var alltså ett skämt att Matt Damon skulle spela Darkseid, men vem borde egentligen spela denna karaktär? Jag är inte det minsta insatt, men du kan läsa hela historien här
 
Källa: screenrant
 
Läste du om några andra nyheter som har visat sig vara aprilskämt? 🤣


Emelie Karlsson    •     •   http://fictionalem.blogg.se/

Turligt nog ska inte ens Darkseid vara med i Justice League. Otroligt overpowered skurk!

Svar: Nehe! Jag är som sagt verkligen inte insatt, men bra att du klargjorde :D
seriereflektioner.blogg.se


Kom ihåg mig?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype