Bästa halloween-avsnitten i TV-serier - del 2

Följ min serie av inlägg med tips på Halloween-avsnitt du kan titta på inför och under Halloween! 31 oktober är det dags så passa på att tjuvstarta lite redan nu, för att verkligen komma i rätt stämning. Jag tänker att jag fortsätter på temat med den lite mer snälla versionen av Halloween även i detta inlägg. Det här är alltså inga läskiga avsnitt, utan mer humorbetonade sådana. Det är ju trots allt kul att få titta på något mysigt också och inte bara rena skräckupplevelser!
 
Del 1 <-- Klicka för att läsa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
How I Met Your Mother - season 1, episode 6: "Slutty Pumpkin"
Bildkälla/Image source: IMDB
 
Det första Halloween-avsnittet i HIMYM är ett av de första avsnitten där vi faktiskt bjuds på en rejäl dos underhållning. Dessförinnan är det inte så många intressanta avsnitt. För mig som har sett serien flera gånger tillhör de äldre avsnitten mina favoriter att titta på, eftersom allt är så nytt och spännande under den första säsongen. Trots att jag sitter med facit i hand över hur det gick för alla så blir det roligt att se hur det var i början. Har du inte sett HIMYM men inte vill se hela serien, kan jag rekommendera det här avsnittet eftersom vi blir introducerade till en rolig och viktig anekdot, samtidigt som man får en rejäl dos Barney (vilket aldrig är fel). Jag gillar även att vi här får reda på att Lily och Marshall går all in när det gäller utklädnad. 
 
Mitt betyg: 5/5
 
How I Met Your Mother - season 6, episode 7: "Canning Randy"
Bildkälla: IMDB
 
Det här är ett riktigt roligt avsnitt i mitt tycke, eftersom jag tycker att Will Forte är hysteriskt komisk och än mer i en hummer-utklädnad. Avsnittet får ett minus i betyg bara för att vi även får en dos Zoey och jag gillar verkligen inte henne. I stort är det definitivt ett sevärt Halloween-avsnitt som bland annat innehåller ett kul inslag där gänget sitter och tittar på alla som går walk of shame i sina utklädnader, dagen efter Halloween.
 
Betyg: 4/5
 
How I Met Your Mother - season 7, episode 8: "The Slutty Pumpkin Returns"
Bildkälla/Image source: IMDB
 
Det här är ett spännande avsnitt eftersom vi får reda på den stora gåtan om vem The Slutty Pumpkin är som Ted träffade under ett Halloween-firande för tio år sedan. Frågan är om det finns någon kemi mellan Ted och pumpan. I avsnittet får Barney reda på att han är 1/4 av en annan nationalitet och Lily styrs av sin gravidhjärna till att flytta till förorten. 
 
Betyg: 4/5
 
Modern Family - season 2 episode 6: "Halloween"
Bildkälla/Image source: IMDB
 
Humormässigt tillhör detta avsnittet Modern Family's guldår och jag skulle säga att serien var som roligast just kring denna tidpunkt. Därför anser jag att avsnittet är värd höga poäng! Vill du se en massa förskräckliga utklädnader och komma i riktig myskänsla är det här avsnittet för dig. 
 
Mitt betyg: 4.5/5
 
Modern Family - season 4 episode 5: "Open House of Horrors"
Bildkälla/Image source: IMDB
 
Ett bra avsnitt som sändes under perioden då Cam hade gått ner i vikt och ville visa upp det på Halloweenfesten. 
 
Mitt betyg: 4/5
 
Modern Family - season 6 episode 6: "Halloween 3: Awesomeland"
Bildkälla/Image source: Rocky Coast News
 
Underhållning i sedvanlig Modern Family-anda.
 
Mitt betyg: 3.5/5
 
New Girl - season 2 episode 6: "Halloween" 
Bildkälla/Image source: IMDB
 
Ett av de bättre avsnitten i serien, vad jag kan minnas! Vi har dynamiken mellan Jessica och Sam, Schmidt och Cece o.s.v. 
 
Mitt betyg: 4.5/5
 

New Girl - season 3 episode 6: "Keaton"
Bildkälla/Image source: IMDB
 
Även detta är ett riktigt bra avsnitt. Jess anordnar en Halloween-fest men Cece vägrar komma om Schmidt dyker upp. För att försöka förändra Schmidts beteende försöker Jess, Nick och Winston låtsas vara hans barndomsidol - Michael Keaton. 
 
Mitt betyg: 5/5
 
Trevlig helg på er! Nästa del kommer snart - håll utkik!


Emelie Karlsson    •     •   http://fiktivaem.blogg.se/

Alla himym avsnitt<3<3<3!!

Svar: Word!
seriereflektioner.blogg.se










Kom ihåg mig?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype