20 frågor om serier

En gång besvarade jag en lista som också heter 20 frågor om serier och den kan ni hitta i ett inlägg här. Den här gången ska jag besvara 20 helt andra frågor om serier i en lista som jag hittade hos Katrine här! 
 
Bildkälla/Image source: desperatehousewivesgifs on Tumblr
 

1. Nämn en tv-serie där du sett alla avsnitt minst två gånger? Om jag bara ska nämna en serie kan jag ju säga Desperate Housewives. 

2. Nämn en serie som du aldrig skulle kunna missa ett avsnitt av? Har jag väl börjat följa en serie så vill jag ju alltid se alla avsnitt, men en serie vars avsnitt jag alltid vill se så fort de släpps är faktiskt Pretty Little Liars. Och Game of Thrones, såklart.

3. Nämn en skådespelare som skulle kunna få dig att vilja titta på en tv-serie? Ashton Kutcher (tips: The Ranch).

4. Nämn en skådespelare som skulle kunna få dig att INTE vilja titta på en tv-serie? Billy Bob Thornton a.k.a. anledningen till att jag aldrig har tittat på Fargo.

5. Nämn en tv-serie som du kan citera från? How I Met Your Mother! Legen... wait for it... dary m.m. är ju ganska lätt att memorera ;)

6. Nämn en tv-serie som du gillar men som ingen annan tycker om? Vet inte om jag har någon, haha! Faktum är att jag (av en slump) brukar lyckas pricka in kritikerrosade serier alternativt få mina vänner att se och tycka om serier som jag gillar (typ Outlander). Telenovela som nyligen las ner hade kanske inte uppskattats av alla jag känner direkt! Jag sörjer den nedläggningen. :(

7. Nämn en tv-serie som du brukar nynna introsången till? Game of Thrones/Twin Peaks/Sex and the City.

8. Nämn en tv-serie som du tycker att alla ska titta på? Silicon Valley. Outlander tittar väl alla redan på?!

9. Nämn en tv-serie som du äger på dvd? How I Met Your Mother. 

10. Nämn en skådespelare som startade sin karriär i ett annat forum och senare överraskade dig med sitt skådespeleri i en tv-serie? Oj, den här är svår. Amy Poehler var väl mer känd som komiker i SNL för mig innan jag såg Parks and Recreation. Damn, that girl is talented!

11. Nämn en tv-serie som du gärna vill börja titta på i framtiden? Det finns hur många som helst på den här listan men Rectify ligger kanske nära till hands. Fairly Legal måste jag nämna här också för att inte glömma bort den! Det är en ganska kortlivad serie om en kvinna som är advokat. And then there were none hittar jag ingenstans så om ni vet var den finns så är jag mycket intresserad!

12. Nämn en tv-serie som du fick sluta titta på för att det var så dåligt? Superstore var väl inte extremt dålig men jag fastnade inte efter att ha sett pilotavsnittet. Det är svårt att komma på såna serier in the moment of truth!

 Bildkälla/Image source: outlandersource on Tumblr

13. Nämn en tv-serie som har fått dig att gråta flertalet gånger? Outlander.

14. Nämn den senaste tv-serien som du tittade på? Stranger Things!

15. Nämn din favoritgenre när det gäller tv? Helt klart draaaama, I'm a real drama queen! ♦

16. Nämn den första tv-serien som du blev besatt av? Sunset Beach, om såpoperor räknas.

17. Nämn en tv-serie som du önskar att du aldrig tittat på? Jag följer inte en serie om jag inte tycker att den är bra. Jag hade väl kunnat skippa Blood and Oil kanske i och med att den fick läggas ned.

18. Nämn den konstigaste tv-serien som du tyckt om? Det är svårt att säga vad som är konstigt. Film och TV är konst och konst bör vara konstig emellanåt.

19. Nämn den roligaste tv-serien som du tittat på? Vänner är nog roligast!

20. Nämn den tv-serie som kan skrämma dig mest? Minns att PLL brukade vara mycket mer skrämmande än vad det är idag, men just nu är det nog Stranger Things som framkallar mest kalla kårar! Jag är nog en riktig liten fegis, hehe.



FrökenTV, bloggen om tv och film    •     •   http://efji.blogg.se/

lånar & länkar :D

Svar: Go ahead <3
seriereflektioner.blogg.se

Katrine    •     •   http://serieexecutioner.blogg.se

Roligt att se dina svar på dessa frågor. :)

Tycker om ditt svar på frågan: Nämn en tv-serie som du tycker att alla ska titta på? "Outlander tittar väl alla redan på?!" haha.

Svar: Vad roligt att höra! Haha, visst är det väl så?! ;) Bästa serien just nu typ (förutom GOT)!
seriereflektioner.blogg.se

Emma    •     •  

Hej är det denna du letar efter ?:)http://putlocker.is/watch-and-then-there-were-none-tvshow-online-free-putlocker.html http://www.watchseries.ac/serie/and_then_there_were_none

Svar: Tack så jättemycket! Jag har faktiskt glömt att kika där. Guld värt!
seriereflektioner.blogg.se










Kom ihåg mig?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype