Nyheter i TV-världen

Det här inlägget skulle ha kommit upp igår men tydligen så publicerades det inte. Här är det i alla fall!
Bildkälla/Image source: Vanity Fair
 
Igår, 1 april, hade Netflix's nya serie The Ranch premiär, med stjärnor som bland annat den trefadligt oscarsnominerade Debra Winger, Sam Elliot, That's 70's Show-Danny Masterson och Elisa Cuthbert. Till min stora lycka är det Ashton Kutcher som har den ledande rollen! The Ranch är lite annorlunda på så vis att den växlar mellan allvarlig bitterhet och roliga one-liners. Jag har bara hunnit se det första avsnittet men faktum är att serien är förvånansvärt lovande. Till en början släppte Netflix nu del 1, vilken består av 10 avsnitt. I stället för "säsonger" benämner man de olika släppen som "delar", ett nytt och lite annorlunda koncept. Nästa del släpps någon gång under årets gång. Det är himla roligt att få återse "Kelso" och "Hyde" tillsammans igen i en ny serie. Det vore extra roligt om vi skulle få återse Mila Kunis eller någon annan ur That's 70's Show-gänget som gästskådespelare. 
 
Bildkälla/Image source: Entertainment Weekly
 
På tal om Netflix så har vi nu fått ett premiärdatum för den nya filmen The Fundamentals of Caring med Paul Rudd och Selena Gomez i rollerna. 24 juni kommer den att kunna streamas. Filmen är regisserad och producerad av Rob Burnett, och handlar om en pensionerad författare Ben (Rudd) som byter karriär och blir vårdare av en 18-årig tjej som lider av muskeldystrofi. Det är en bearbetning av Jonathan Evisons roman med samma namn och filmen hade premiär under Sundance Film Festival. Netflix köpte filmrättigheterna för 7 miljoner dollar innan premiären.
 
Bildkälla/Image source: Entertainment Weekly
 
Under MTV Movie Awards den 10 april kommer vi att få ta del av helt nytt material i form av en sneak peek på den kommande filmen Suicide Squad. Det är Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie och Cara Delevingne som kommer att presentera förhandstitten. Värdarna för galan kommer att vara Dwayne Johnson och Kevin Hart
 
 
Tom Hiddleston, som spelar Loki i Marvel Cinematic Universe och är aktuell med filmen I Saw The Light, hoppade in för att leverera väderleksrapporten under Chicago 32-nyhetssändningen. Bland annat skämtade han: “My brother from another mother has been misbehaving. The god of thunder has brought he skill-set to bear on the local weather. There’s a huge storm front coming in, and all that means is Chris Hemsworth has taken his hammer and smashed it on the surface of the sky and it’s going to rain a hell of a lot. So good luck with that.” Källa/source: Entertainment Weekly.
 
Bildkälla/Image source: Entertainment Weekly
 
Gillian Flynn är mest känd för att ha författat succéboken Gone Girl, som senare blev film med Ben Affleck och Rosamund Pike. Nu är det officiellt att hennes bok Sharp Objects ska bli tv-serie då HBO har beställt 8 avsnitt och tillsatt Amy Adams i rollen som Camille Preaker, en ung journalist i Chicago som försöker göra ett bättre liv för sig själv efter år av självskadebeteende. 
 
 
Jessica Henwick spelar en av the Sand Snakes, Nymeria, i Game of Thrones. Nu har hon fått en huvudroll i Netflix's kommande seriedrama Iron Fist. En annan GOT-skådespelare, Finn Jones, är sedan tidigare klar för rollen som Daniel Rand, som återvänder till New York efter att ha varit försvunnen i flera år för att bekämpa brottslingar med sina Kung Fu-kunskaper.
 


[Anna]    •     •   http://www.bokraden.blogspot.com

Svar: Ja jag recenserar böcker :) Vad tänkte du?

Svar: Undrade mest vad förkortningen betydde :)
seriereflektioner.blogg.se

FrökenTV, bloggen om tv och film    •     •   http://efji.blogg.se/

är det delar på samma sätt som serier på riktiga kanaler är uppdelade i typ A och B? eller är det något helt annat? har inte läst något om det där nämligen så det var en nyhet för mig :).

Svar: Kan man säga! Har nu fattat att säsong 1 består av två delar, så det kallas visst säsonger, men del 1 är motsvarande A och del 2 är motsvarande B.
seriereflektioner.blogg.se

Elsa    •     •   http://www.gillafilm.se

The Ranch ska jag ta tag i så snart som möjligt :) Ser också fram emot en liten återförening mellan That 70's Show -skådisarna.

Cornelia    •     •   http://corneliae.blogg.se/

Den där The ranch verkar ju lite mysig :)


Kom ihåg mig?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype