Exklusiva bilder från Ghostbusters-inspelningen

"Your new Ghostbusters have arrived"
 
 
 
Produktionen av den nya Ghostbusters-filmen pågår för fullt och här ovanför har vi ett smakprov på hur damerna kommer att se ut! Jag är faktiskt så exalterad över att det är Melissa McCarthy och Kristen Wiig som medverkar då jag tycker att de är hysteriskt roliga! Roliga kvinnor kan det inte bli för mycket av i Hollywood och jag tror att de kommer att göra ett kanonbra jobb. Bara jämför med OITNB-succén!
 
Det är nästan så att jag själv blir sugen på att slänga på mig en sådan snygg overall...
 
En annan medverkande i filmen kommer att vara Chris Hemsworth. Filmen kommer att ha premiär den 22 juli 2016 i USA. Vi får alltså vänta i ett helt år men det är något att se fram emot!
 
 


Elsa    •     •   http://www.gillafilm.devote.se

Jag måste se om den första Ghostbusters filmen innan den nya kommer ut, det var länge sen jag såg den och har bara sett den en gång. Dock har jag för mig att jag inte gillade den så mycket, men jag är absolut öppen för en ny åsikt ;)










Kom ihåg mig?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype