Update om aktuella serier!

Hejsan hoppsan!
 
Nu har dagarna visst gått undan igen, för jag har så mycket att plugga på så bloggen har blivit försummad.
Det är inte kul, men jag har åtminstone hållit uppe serietittandet! Jag tänkte uppdatera er lite om vad jag för tillfället tittar på. Som ni ser har jag även bytt bloggdesign då jag aldrig riktigt gillade den förra. Däremot har jag inte hunnit ändra några standardinställningar men det kommer. Nu är innehållet mer överskådligt, tycker jag. Vad tycker ni?
 
Bildkälla: arwenundomie on Tumblr
 
Game of Thrones kom jag äntligen ikapp, bara någon dag efter att 5:e säsongen hade premiär. Alltså nådde jag mitt mål någon dag för sent, men jag är i alla fall up to date med den nya säsongen och den är ju såå bra (och nej, jag vägrar att titta på de fyra avsnitt som har läckt, jag tänker följa serien på HBO)! Jag känner på mig att vi har en kanonsäsong framför oss. Det ska bli spännande att se om Tyrion kommer att möta Daenerys eller om någonting kommer att hända på vägen. Kommer han att dricka ihjäl sig? Förhoppningsvis inte. När det gäller Cersei så känns det som att någonting kommer att hända henne under säsongen, vilket vore oerhört synd då hon är en av seriens få ursprungliga "huvudkaraktärer" (det finns ju ett dussin!) som fortfarande är i livet. Jag undrar så vem mannen är som Arya träffat tidigare och som benämner sig själv i tredje person hela tiden ("a man must ..."). Tydligen heter han inte Jaqen H'ghar i alla fall.
 
Bildkälla: stormbornvalkyrie on Tumblr
 
Saker som jag ser fram emot under säsongen är hur Daenerys kommer att hantera makten och om hon kommer att återfå kontrollen över sina drakar. Jag ser fram emot att se hur Tyrions framtid ter sig. Det ska bli intressant och se om Jamie lyckas med Cerseis uppdrag, om Margaery kommer att bli drottning (genom att gifta sig med Tommen, eew, han är ju bara ett barn), vad Petyr har i görningen med Sansa, hur Aryas resa kommer att fortskrida, hur Jon Snow hanterar rollen som överbefälhavare när vissa inte vill ha honom som det, om Sam och Gilly blir ett par, om Stannis planer att ta makten går vägen och om den hemska häxkvinnan dör (visst önskar väl många av oss det?). En annan sak jag undrar över är om vi kommer att få återse Ser Jorah eller om han är fett borta nu när han tydligen spionerat på Daenerys... Jag vill även se mer av Brienne! Hon är ju typ favoriten!
 
Bildkälla: Metro
 
För övrigt har jag fastnat totalt för Expedition Robinson - Love Edition. Det har blivit min favoritserie som jag sitter bänkad framför till middagen. Nu dröjer det ända till tisdag igen innan det kommer nya avsnitt. Jag är beroende! Det har varit så frustrerande att se tjejerna pakta ihop sig mot Melissa, då jag har gillat henne jättemycket ända från början. Att hon och Richard verkar ha blivit så förtjusta i varandra gör mig jätteglad, jag sitter och ler varje gång de är tillsammans. ♥ Han verkar vara en riktigt bra kille! Jag tycker att Jennifer har betett sig riktigt illa, hon är en riktig mobbare. Förhoppningsvis blir hon lite snällare nu när hon också börjar bli förtjust i Oskar. Han är så himla snygg! Nu när han har fått lite skägg och bränna så är han yum! Han är så himla gullig också, inte det minsta dryg och kaxig utan bara snäll och duktig på det han gör (simmare). Min andra favorit är Richard, då jag gillar hans personlighet. Han verkar som en reko kille, precis som Dan. Min icke-favorit är Ali då jag tycker att han kan verka lite obehaglig. Det känns som att han har lätt för att köra över folk och är inte det minsta sympatisk.
 
Nu ska jag ta och titta på några avsnitt av Daredevil ikväll och under morgondagen. Den har ju blivit förnyad för en andra säsong men den kommer först år 2016. Kanske borde jag inte ha så bråttom med att se klart den men den är ju himla bra.


Skogsraah ☾    •     •   http://skogsraah.blogg.se

Ska börja kika på nya säsongen av GoT! Daenerys är helt klart favoritkaraktären :)

Sofia    •     •   http://byfia.com

Tack!
Ja det gör jag.

Elsa    •     •   http://www.gillafilm.devote.se

Jag gillar din nya design! Väldigt inbjudande :)

Svar: Tack, vad roligt att höra! :D
seriereflektioner.blogg.se

J    •     •   http://wiinkys.blogg.se

sv;
ja:D










Kom ihåg mig?
Välkommen till bloggen Seriereflektioner!
Här bloggar jag om allt det senaste i serievärlden och därtill även något om filmer. Letar du efter de bästa tipsen, det senaste skvallret och recensioner om just dina favoritserier har du hittat rätt! Här skapar vi tillsammans ett forum med utrymme för diskussion. Jag ser fram emot att få höra av dig i kommentarsfältet!
Vill du kontakta mig är du välkommen att höra av dig till den e-mail som står i menyn ovan.

HannaVic logotype